Touch of Matrix,Orshof methodiek,

Testimonials





Juli 2017


Ik heb Jens ervaren als zeer kundig en intuïtief werkzame therapeut met een warme open uitstraling.  Jens stemde intuïtief op mij af en voelde waar mijn pijnpunten zaten.  We zijn hier direct mee aan de slag gegaan.
De sessie gaf veel inzicht en bewustwording en was voor mij emotioneel diepgaand waardoor ik al veel los kon laten.  Tevens kreeg ik voor thuis een opdracht zodat ik er ook thuis mee aan de slag kon gaan.  Jens, dank je wel!!   Denise. 


Juni 2017

Beste Jens,
Je advies om per dag slechts twee dingen van mijn to-do-lijst te doen heb ik ter harte genomen. Daardoor ben ik rustiger geworden, is de vaart er wat uit en heeft mijn reactie op zich laten wachten.   "Bij Jens heb ik ToM-sessies genoten en dat was werkelijk genieten. Op mijn scepsis ontving ik vooraf objectieve informatie terwijl ik voor onze eerste afspraak alvast mijn informatie kon terug mailen. Dat bleek efficiënt, want Jens leest aandachtig, interpreteert uitstekend en is bovenal een goed verstaander. ToM heb ik als rustgevend ervaren en Jens neemt de tijd om je echt naar je innerlijk te brengen zodat je zelf kunt navigeren naar de juiste voortgang". Dank je wel Jens.  Hart-Beat-Groet, Gert-Jan 


Maart 2017

Beste Jens, Ik vond de hypno-sessie een bijzondere ervaring, anders dan alle andere soort therapieën die ik ken. Ik ben er zeer van opgeknapt, maar ben nog niet klaar. Ik heb je ervaren als een betrokken en luisterende begeleider. Bedankt. Warme groet, Violette. 


November 2016

Beste Jens,
Door de afgelopen behandelingen gaat het steeds beter. Ik voel steeds vaker hoe ik zelf bepalend ben voor hoe ik me voel. Daardoor sta ik vaker stil bij situaties waarin ik me oncomfortabel voelde en begrijp ik steeds vaker hoe dat komt. Zoals jij zei gaat het stapje voor stapje. En ik wil graag (zogezegd) weer verder stappen en daarbij een afspraak maken.Vriendelijke groeten, Remco. 


September 2016

Hi Jens,
Een week verder nog steeds erg positief over de hypnosessie. Het heeft me naast het bewuste diepe ademen een mooie ervaring gegeven over over niets wat alles is, dat alles verbonden is  en het rijke gevoel daarbij. Groet Erik Scholten - Amersfoort  


Augustus 2016

Hoi Jens, 
In juni hebben K. en ik een sessie  touch of matrix mogen ontvangen. Hier hebben we heel veel aan gehad en samen over doorgesproken.  Groetjes,  K. en R.  



Beste Jens,
Het gaat redelijk goed met me de laatste tijd, ik heb met mijn moeder gesproken over het thema en dat was fijn. Het voelt alsof we dichter naar elkaar toe zijn gekomen. Zelf heb ik het eigenlijk ook los kunnen laten daarna. Verder voelt het alsof ik meer in beweging aan het komen ben.   Groetjes, J. 

 


Mei 2016

Hoi Jens, met mijn arm zo goed als genezen kan ik nu mijn ervaringen met je delen. Ik was eerst nogal sceptisch over hypnotherapie en had klassieke ideeen van met een pendel in slaap vallen en dan gekke dingen doen, maar jij deed een vorm van hypnotherapie bij mij waar ik min of meer wakker bij was en alles kon volgen maar dmv visualiseren en jouw aanwijzingen toch dingen onderbewust wel of niet deed, o.a. het niet  noemen van het cijfer 5 in een cijfer-reeks. Van te voren had ik bedacht dat ik dat cijfer niet zou vergeten, maar door de hypno ging dat toch zo. Dat was grappig om te ervaren dat je onderbewuste dus toch heel sturend is met de juiste aanwijzingen. Het begeleiden naar de hypnose staat en vervolgens alle oefeningen deed je erg rustig en gedegen en dat werkte voor mij heel prettig. Na de hypnotherapie had ik een ontspannen gevoel en ook zeer energiek gevoel, dus uitgerust en met zin in de dag. Ik vond het een interessante en mooie ervaring. Heel erg bedankt Jens!  
lieve groet, Eline  


 April 2016

‘Mijn eerste kennismaking met hypnose was bijzonder en tegelijk ook eigenlijk heel gewoon. Een diepe ontspanning, in een paar tellen, waar ik uit ‘wakker’ werd alsof ik echt goed had geslapen. Het gekke is dat je er steeds bij bent, vrij bewust. Je kunt je er dus gewoon tegenaan bemoeien en dat wat je onderbewuste laat horen, daarmee tegenspreken of afzwakken. Maar door de heldere, zuivere begeleiding van Jens en zijn goede uitleg van te voren, kon ik me overgeven aan wat er gebeurde, overgeven aan mezelf eigenlijk.  Het probleem waar ik mee kwam, een chronische hoest waar geen medische verklaring voor lijkt te zijn, bracht me bij mijn moeder en mijn relatie met haar als kind. Die was niet zo hecht en ik heb altijd het gevoel gehad daarin veel gemist te hebben. Tijdens onze sessie heb ik dat kunnen onderzoeken en ook rondmaken. 
Nu, een paar weken later, is mijn hoesten niet afgenomen.  Echter, een week na mijn sessie met Jens vond ik een foto van mij als 1-jarig meisje met mijn moeder, die mij heel liefdevol aankijkt. Ik had die foto nog nooit eerder gezien! Dit plaatje versterkt hetgeen waaraan we tijdens de sessie hebben gewerkt; ik kijk er regelmatig naar en merk een subtiele verandering, verzachting in het beeld dat ik van mijn moeder heb gemaakt. Toeval bestaat niet….’  Heel erg bedankt Jens. 
Met groet! Annechien.


Ha Jens, 
De hypnose sessie en jouw input daarbij heb ik als heel prettig ervaren.  Ook je uitleg over wat er wel en niet zou gebeuren was heel duidelijk. Daardoor voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik was echt verrast tijdens de oefeningen die je met mij deed tijdens de sessie. Zo was ik er meer dan zeer verbaasd over dat ik bijvoorbeeld m'n ogen niet meer kon open doen toen je dat zei en ook totaal niets gevoeld heb toen je me zo wat een blauwe plek had geknepen. Bedankt voor de sessie en veel succes!!  Groet, Claudia. 


 

Maart 2016

Beste Jens,
Hierbij mijn ervaring hoe ik de hypnose sessie heb ervaren en wat er nadien is gebeurd.

Gesprek voorafgaand
Ik voelde me erg welkom en op mijn gemak. Een onderwerp waar ik met weinig mensen over praat legde ik op tafel. Het gemis van mijn vader. Het onderwerp van mijn vraag die ik stelde staat buiten mij. Jens luisterde oprecht en maakte tijdens het gesprek een mooie koppeling naar mijzelf. Daardoor kwam er bij mij een nieuw inzicht waar ik daarna veel overna heb gedacht.

Hypnose 1
Langzaam werd ik in hypnose gebracht. Door middel van terugtellen vanaf 100 voelde ik me steeds meer ontspannen. Dit was mijn eerste hypnose in mijn leven. Ik had absoluut meer weerstand en meer zelfreflectie verwacht. Maar ik voelde me dermate op mijn gemak waardoor het eigenlijk vanzelf ging en ik het al heel snel als prettig ervoer. Jens zijn stem was warm en rustig. Dat was fijn om naar hem te luisteren. Even voelde het alsof dit het enige was dat ertoe deed. De rest vervaagde langzaam en werd onbelangrijk. Ik vond het dan ook heel jammer dat dit moment van pure ontspanning maar kort duurde. Naar mijn gevoel werd ik er te snel weer uit gehaald.

Hypnose 2
Dit was voor mij een heel bijzondere ervaring. Ik heb ervaren dat mijn lichaam in een dermate staat van ontspanning kan zijn dat het signaal tussen mijn hersenen en spieren tijdelijk 'uitgeschakeld' was. Althans, zo heb ik dit ervaren. Tegelijkertijd was ik me hier ten volle van bewust en wist ik ook dat ik dit kon doorbreken. Dit gaf een gevoel van veiligheid en controle. Maar in het moment koos ik er bewust voor dit niet te doorbreken. Het idee dat ik de controle had maar deze niet wilde gebruiken gaf een groot gevoel van vrijheid. Wat er gebeurde vond ik achteraf erg grappig. Mijn rechterhand werd licht en wilde op suggesties van Jens zijn stem bewegen. Maar een aantal vingers van mijn linkerhand rustten op mijn rechterhand. Deze linkerhand was zo zwaar, zo ontspannen dat ik hem niet kon verplaatsen. Daardoor had mijn rechterhand geen bewegingsvrijheid. Ik twijfelde op dat moment om het te benoemen. Ik deed dit niet. Het enige dat ik deed was constateren en verwonderen. 

Hypnose 3
Bij de derde hypnose ging het in het begin heel snel. Met een tikje op mijn voorhoofd was ik direct in dezelfde staat als bij hypnose 1. Tegelijkertijd was ik me hier wederom van bewust en wist ik ook weer dat ik zelf de keuze had om hier uit te stappen. Maar deze behoefte voelde ik niet. In de ontspannenheid ging ik via Regressietherapie terug naar mijn 18e levensjaar en zag ik een moment voor mij waar ik van te voren niet over na had gedacht. Dit moment was heel prettig omdat twee belangrijke elementen bij elkaar kwamen. Vrijheid/avondtuur/de wereld ontdekken en mijn veilige thuisbasis. Niet eerder had ik dit korte moment tijdens mijn reis door Argentinië zo gekoesterd als na de hypnose. Dit was een warme en fijne ervaring.

Twee weken later
Ik voel mij fit en energiek. Sinds een week ben ik gaan sporten. Ik voel mij meer ontspannen in mijn dagelijkse bezigheden. Ik merk dat ik behoefte heb aan meer van deze momenten in hypnose. Alleen al het stilstaan en écht even in het moment zijn en terugkeren in mijn eigen lichaam vond ik heel erg rustgevend. In mijn dagelijks leven heb ik het gevoel continu te rennen, mijn to do lijstjes af moet werken en vaak achter de feiten aanloop. Ik denk dat dit me ook kan helpen meer rust en ruimte in mijn hoofd te creëren.
Groetjes, Wendy. 


 

Januari 2016

Beste Jens, 
bij deze nog de beste wensen en een heel gelukkig 2016.  Ik wil je graag nog bedanken voor de sessies. Ik kan nu zelf aan de slag.  Hartelijke groet, xxx 


 

November 2015

Nieuw Vennep - Adamas Inloophuis
Workshop djembé / meditatie

Lieve workshopleiders,
Vandaag hebben we op deze vrijdag de 13e(!) in samen werking met het Spaarnegasthuis, een verwendag mogen verzorgen voor gasten met alle vormen van kanker. Mede door jullie inzet, hebben we vele gasten zien genieten en ontspannen, wat waren ze dankbaar en wat werd er veel gedeeld.  Wij willen jullie ook namens de collega coördinatoren en medewerkers van het Spaarnegasthuis heel hartelijk danken voor jullie geweldige inzet! Wat liep alles voorspoedig! Fijn weekend en warme groeten, José Kortekaas - coördinatrice


 

Oktober 2015

Hallo Jens,
Alweer even geleden dat ik bij jou ben geweest maar ik wilde je toch graag laten weten hoe het nu met mij gaat. Het gaat goed met me. Jouw coaching heeft me weer een stuk inzicht in mezelf gegeven en daar ben ik erg blij mee! Ik vond jouw aanpak erg prettig, je voelde wat nodig was voor mij en daar gingen we mee aan de slag. Op dit moment heb ik geen begeleiding nodig maar ik weet je te vinden als dat wel het geval is! Hartegroet van Paula.


Heb je dat wel eens, het gevoel dat "er iets is.... maar wat". Ik liep een tijdje met deze vraag rond met zelfs lichte stress klachten waar menig medisch dokter niets aan kon doen. Uiteindelijk was mij Touch Of Matrix en natuurlijk Jens aanbevolen. Tijdens mijn eerste gesprek bij Jens voelde ik de warmte en vertrouwdheid die hij bijna natuurlijk uitstaat. In de volgende sessies was dat ook niet anders en we hebben in een lekker tempo mooie stappen gezet. Sommige stappen waren moeilijker dan andere maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ik op het juiste pad zat.  Uiteindelijk heb ik mijn zelfliefde gevonden en daarmee vertrouwen, waardering, rust, kracht en echte liefde. Wow.... dat is voor mij echt wel belevenis. Van: "er is iets ... maar wat", uitkomen op zulke rijkdom. Ik kan niet anders zeggen dat ik de coaching van Jens aan iedereen wil aanbevelen. Dank voor alles Jens!  Met hartelijke groet, Stephan  


Juli 2015

Tijdens een zeer stressvolle periode heb ik begin 2015  drie sessies van Jens ontvangen. Twee sessies waren Touch of Matrix sessies en de 3e was een familie opstelling om meer het leven toe te kunnen laten ipv het vanuit angst proberen te controleren. De sessies creëerde ruimte en energie. Ik heb Jens ervaren als een gecommitteerde en eerlijke begeleider die met zijn geheel eigen manier van werken, een perfecte begeleider was op dat moment voor mij! Dank je wel Jens! Hartegroet, Judith. 


Dag Jens,
Met mij gaat t goed. Laatste sessie heeft veel opgeruimd.  
Nog veel dank voor je coaching! Groeten, Nienke 


Juni 2015

Hart-Beat ontspanningsavond: adem meditatie, balancing & klankschalen

Vorige week heb ik een heerlijke hart beat ontspanningsavond beleefd bij Jens. Onder genot van kopje thee was er uitgebreid tijd om door te nemen waarvoor we kwamen en wat ons doel was. Jens speelde daar goed op in door ook in dat gesprek meteen te zorgen voor inzichten die dan op dat moment ineens heel vanzelfsprekend lijken maar waar je eerst toch echt niet opkwam. Daarna was het tijd voor paar ademhalingsoefeningen, alleen maar ook elkaar begeleidend met lichte 'torsieoefeningen'. Toen volgde een heerlijke klankschalenmeditatie waarbij je lekker kan gaan liggen en je mee kan laten voeren op de klanken die Jens uit de schalen tovert. Heel fijn en relaxed.  De avond heeft mij gebracht dat ik makkelijker de signalen van het opbouwen van spanning herken in mijn lijf en dat ik dat ook meer ruimte kan geven om los te laten vooral door goed en lang uit te ademen. Erg fijn! Tot een volgende avond. Groet, K.den H.


 Mei 2015

“ Jens is fantastisch goed in wat hij doet. Jens werkt, met al zijn kennis en kunde, vanuit zijn hart. Zijn subtiele, warme en integrale manier van werken stelt je in staat om dicht bij je gevoel te komen, los te laten en meer bewust van jezelf te zijn. Hij geeft daarbij veel tips en trucs voor het ontdekken van de warmte/bewustzijn in je eigen lichaam. Ik heb daar veel plezier van. Eigenlijk zou iedereen tenminste 1x per jaar een ToM-sessie bij Jens moeten volgen. Erg goed voor je persoonlijke ontwikkeling en om meer van je zelf te gaan houden. Jens is een empathisch en bevlogen mens. Ik kan hem dan ook als coach en Touch of Matrix therapeut van harte aanraden!" Margôt Scholten, Amersfoort. 


April 2015

Dankjewel voor de sessie. Ik wil je graag meegeven dat je overkomt als een sympathiek iemand die emoties goed kan aanvoelen. Vriendelijke groet, M.


De coaching bij Jens heb ik als zeer prettig ervaren. Hij kan goed luisteren en weet in gesprekken onverwachte onderwerpen naar boven te halen. De behandelingen met Touch of Matrix heb ik als erg bijzonder ervaren.  Je lichaam reageert vanzelf maar aan de andere kant maak je alles heel bewust mee.  In maar een paar sessies heb ik veel stappen gemaakt. En Jens voert geen druk uit om een volgende afspraak te maken. Dankjewel Jens! Vriendelijke groeten M.F.


 "Ik ben van nature vooral een denkend (niet voelend) persoon. En als je dan vast loopt en  toch bij je gevoel moet komen om dingen op z’n plaats te kunnen zetten, is het een hele omschakeling en kost het wat moeite. Ik voel me hierin door Jens heel erg goed begeleid en kan, op m’n eigen tempo, m’n eigen gevoelens leren ervaren en leren ermee te werken. Ik ben veel over mezelf te weten gekomen, sommige dingen heel erg verrassend. 
Jens gebruikt een combinatie van technieken (waaronder Touch of Matrix en energetisch lichaamswerk). Die combinatie blijkt voor mij erg goed werken en de vooruitgang is enorm (in relatief korte tijd). De duidelijke uitleg, zijn rust en aandacht in de manier van werken zijn heel erg prettig." Met vriendelijke groet, Fons vd B.


Maart 2015

Oefen- en bijspijkeravond Touch of Matrix methode

Beste Jens, 
Ik wil heel graag vertellen wat de vorige oefenavond voor mij heeft betekend en nog steeds. Ik heb toen heel intens kunnen oefenen onder jouw bezielende leiding. Je beaamde die avond dat er hard gewerkt was en zo ervoer ik dat zelf ook. Angst op allerlei fronten belemmerde mij steeds in het (thuis) oefenen. Door de manier waarop jij op de oefenavond daarmee omging kon ik er naar kijken en doorheen gaan. Voor mij belichaamde jij de verfijning op verschillende punten. En precies dat was wat nodig was om de verstarring in mij te kunnen opheffen. Je ging geen stap verder dan ik op die momenten aan kon en voordat mijn angst was overwonnen op een bepaald vlak. Je liet je niet door mij misleiden om naar een ander onderwerp te gaan zoals ik toen wilde. Je hield me bij de les. Ik ben je ongekend dankbaar daarvoor Jens. Op weg naar huis voelde ik al dat er iets veranderd was. Hoe en wat kon ik nog niet in woorden vatten.

Inmiddels heb ik,  mede door het resultaat van de oefenavond toen, met ongekend veel plezier, een paar hele mooie oefensessies gedaan waarin mooie verschuivingen plaatsvonden, ik nu veel meer zelfvertrouwen ervaar en beter durf te praten. Komende week staat er weer één sessie gepland.  Door die avond bij jou in Den Haag konden er allerlei kwartjes op hun plek vallen en kreeg ik opeens voeling met Touch of Matrix. Het sijpelde door in al mijn cellen. De verstarring verdween die avond.    

Zeer waarschijnlijk kom ik weer op 7 mei naar de oefenavond maar ik meld me tegen die tijd wel aan bij je. Groet, C. 


Februari 2015

Iemand raadde mij Touch of Matrix aan. Ik heb inmiddels een aantal sessies gevolgd bij Jens Meijers. Het contact was prettig. Ik kon heel makkelijk praten over mijn leven en hij pikte daar  heel creatief de relevante dingen uit, om het denken op een nieuw spoor te zetten. Zo werd mij een mogelijkheid geboden om oude en mij belemmerende gedachtepatronen te doorbreken en een “doorstart” te maken.  Met hartelijke groet, Marianne Vetter. 


Oefenavond Touch of Matrixmethode

Hallo Jens,
Ik vond het heel fijn om de oefenavond mee te maken, dank daarvoor. Ik had na de basisopleiding behalve op mezelf al wel een keer geoefend op een vriend en dat ging goed, maar natuurlijk blijven er vragen en onzekerheden.  Als de ander in het proces terecht komt weet je dat het wel goed komt, maar wat als dat niet gebeurt? Ik heb verschillende keren gedacht: en wat nu? Toen ik C. behandelde was het ook zo dat ik me op een gegeven moment afvroeg wat ik verder nog kon doen. Alsof ik alle vragen al gesteld had maar niet verder kwam. Het was prettig (dat zei ik ook al na afloop bij de evaluatie) dat je er toen net even bij kwam om ons verder te helpen met een paar goeie tips.  Positief vond ik de sfeer van veiligheid, ontspanning  en rust die je creëerde.  Het was ook goed om van tevoren even wat te vertellen, vooral ook voor de "cliënten", en na afloop te evalueren. Volgende keer zijn C.  en ik er vast weer bij. Dus tot binnenkort.
Met hartelijke groet, Trudi van W.  
ps. Nog bedankt voor de nieuwsbrief, wat heb je daar een mooi stuk in geschreven!!  


Basisopleiding Touch of Matrix, Den Haag. 

Hallo Jens, ik vond het een heel bijzonder weekend. Ik heb in eerdere cursussen nog niet eerder een begeleiding ervaren op de manier waarop jullie dat deden. Menselijkheid en echtheid van begin tot het eind. Het gaf mij een een basis van veiligheid waarbinnen ik kon experimenteren met mijn stukken. Ik wil je graag nog bedanken voor dat ene  moment dat ik het echt even nodig had en jij precies aanvoelde hoe mij daarmee te kunnen begeleiden. Nogmaals, hartelijk dank en wie weet tot ziens.  L. 


Januari 2015

Ik heb vanmiddag weer veel geleerd, maar vooral gevoeld. Mijn 2e sessie coaching bij Hart Beat was wauw! Bedankt Jens Meijers.  Groet Charles v. Donk


Beste Jens,

Ik heb veel aan de Touch of Matrix sessie gehad. Mijn thema waarmee ik binnen kwam was verdwenen nadien. Ik was het me eerst nog niet bewust maar na een dag merkte ik zichtbaar verschil in mezelf. Ik voelde me vrijer en geen slachtoffer meer. Jouw aandeel was: veiligheid, vertrouwen, rust, warmte en zekerheid die ik meenam op m'n verdere reis in mezelf. Jouw manier van praten zette me al op een ander spoor. Op dit spoor zit ik nog steeds. Wat een vrijheid!!  Mensen zien het zelfs aan me dat ik er relaxter uit zie.  Groet Richelle. 


Touch of Matrix oefenavond

Bij deze ook nog wat feed-back over de oefenavond T.O.M. Ik voelde me vrij om te doen. Het was zeker goed om alles weer in praktijk te brengen. Ideaal dat ik alles kon vragen en dat je opmerkingen maakte over het hoe en waarom.. Je hield alles goed in de gaten waar iedereen mee bezig was. De ruimte vond ik zelf iets minder qua energie en entourage.  Maar dat is bijzaak.  Ik ben heel blij dat ik geweest ben.  
Groetjes Richelle Lourier. 


December 2014

Hi Jens, 
Ik voel me nog net zo goed, ben van mening dat zolang ik aan mezelf blijf werken dat het stapje voor stapje steeds beter gaat. Ik heb 4 sessies bij jou gedaan. In die periode van 3 maanden ben ik enorm vooruit gegaan en heb ik mezelf (bijna) weer teruggevonden. Ik zou een ieder die zichzelf weer terug wil vinden deze sessies dan ook zeker aanraden. Ook met behulp van de handvatten die je mij hebt gegeven kan ik verder, dit zal zeker nog meer bijdragen aan mijn herstel.  Groetjes, Nancy V. 


November 2014

Ha Jens, 
Ik voel me steeds beter trouwens, ben ook zelf verder gegaan met de oefeningen en ook op onderzoek uit, doe veel focussen, gewoon door te zitten en te kijken wat er zoal voelt, maar voel me gewoon heel goed  en vrolijk dus je hebt (samen met mij) goed werk verricht en ik ben er blij mee, de ruimte voel ik steeds meer. Wat ik verder merk is dat ik veel plannen heb en ben ook aan het schilderen geslagen, leuk om te doen, heb er echt lol in.  Hartelijke Groet, Maureen P.


Beste Jens, 
Het gaat goed met mij. Ik vond de sessies echt bijzonder. Vooral hoe jij precies de punten aansneed die mij dwarszaten zonder dat ik hoefde te vertellen waar ik eigenlijk voor kwam. Ik ben mezelf meer gaan accepteren en leuker gaan vinden. Dit merk ik bijvoorbeeld aan als iets me niet gelijk lukt. Normaal praatte of dacht  ik mezelf de grond in , maar nu kan ik het sneller van me af zetten en het later nog een keer proberen of accepteren dat het "mijn" ding misschien niet is. Ik blijf de oefeningen doen die je mij gegeven hebt . Als ik in het nieuwe jaar toch nog tegen dingen aanloop zal ik zeker weer bij jou langskomen. Bedankt! 
Groet,  Desiree W. 


Hoi Jens, 
Ik heb een hele bijzondere sessie gehad bij jou. Het 'zien' van mijn biologische moeder was heel erg bijzonder en een unieke ervaring, dank daarvoor! Wel wil ik je meegeven dat ik jouw praktijkruimte eigenlijk niet zo heel prettig vond. Ik voelde me niet zo veilig zo alleen in dat grote verlaten pand met iemand die ik totaal niet kende. Je bent immers als client toch wel heel erg kwestbaar als je TOM aangaat. Maar nogmaals, inhoudelijk heb je iets heel bijzonders teweeggebracht dus daar ben ik heel erg blij mee! Hartelijke groet, Jennifer.


Oktober 2014

Ha Jens,
Mooi werk doe je zeker Jens! Ik ben dan ook heel dankbaar dat jij daar ineens 'op mijn pad kwam' op 't moment dat ik dat zo hard nodig had! En je nu 'mag' introduceren in mijn kringetje waardoor jouw kringetje steeds groter wordt... 'Steen in de vijver, toch!' Groetjes Claudia. 


September 2014

Na een paar sessies zijn er een aantal dingen uit het verleden gedeeltelijk of misschien helemaal verwerkt, dat moet de tijd nog leren. Ik merk dat ik meer inzicht heb gekregen over de manieren van reageren op situaties, in mijn geval durf ik meer voor mezelf op te komen, ook al lukt dit niet altijd, ik zie wel sneller wanneer ik het niet doe en heb daar nu ook begrip voor. Voel me verder lichter en meer verbonden met anderen.Wat het verder nog brengt zal ik nog zien. Dank je wel Jens, groetjes Maureen P. 


Klankschalen meditatie lig-concert & Hatha Yoga
Ik heb op een zonnige zondagochtend in Centrum De Ruimte genoten van de bijzondere combinatie van een yogales van Nathalie Gerards en een klankschaalsessie van Jens Meijers. De yoga was erop gericht om in je rust te komen en in jezelf te 'zakken' wat heel fijn uitwerkte. Ik had heel lang geleden eens een klankschaalsessie gedaan, maar die niet als heel fijn ervaren. Niet ontspannend of tot ontvangen en overgave leidend. Waar ik altijd wel naar zoek. Ik herinner me veel hoge, schrille klanken die niet lekker binnenkwamen. Deze ochtend was heel anders. Ik vond het heel bijzonder: de klanken die echt een trilling veroorzaken en mij dieper in meditatie brachten. De pauzes tussen de klanken waren fijn. Ik voelde me heel ver door trillen. Jens zijn stem kwam heel prettig en helend over. Ik heb na die zondag heldere en duidelijke dromen gehad. En een stukje angst losgelaten. Ik voelde me ook wat dichter bij mezelf. Ik ga zeker nog eens een privé klankschalensessie doen of een groepsochtend. Groetjes, Debby.


Augustus 2014 

Beste Jens, 
Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor het consult vorige week. Door het uitspreken van het zelf verantwoordelijk zijn voor mijn eigen gevoelens naar mijn partner toe heeft me dat letterlijk opgelucht. Terugkijkend op onze relatie heb ik me eigenlijk al best vaak door hem op de huid gezeten gevoeld. Je hebt wat mij betreft dus een hele grote spijker op z'n kop geslagen! Overigens ben ik me door en na het consult ook bewust geworden dat ik hetzelfde naar mijn partner deed. Vaak nadat ik hem op de een of andere manier duidelijk had gemaakt dat ik afstand wenste, begon ik me daarna schuldig te voelen wanneer ik zag dat hij zich daardoor weer rot ging voelen. Kortom, een vicieuze cirkel. Ik zie voor mij nu een mooie uitdaging om de cirkel te doorbreken door me hiervan bewust te blijven en me nog beter op mezelf te focussen. Vooralsnog ervaar ik voldoende stof om zelf mee aan de slag te gaan. Hartelijke groet, D. v/d S.    


klankschalen meditatie lig-concert & Hatha Yoga.

Dear Jens,
What a marvelous energy at yoga Corazon yesterday evening. Hatha yoga with singing bowls is a deep relaxing combination! Looking forward to the next session, sunday morning 28 september in The Hague.
Natahlie Gerards - Namaya Yoga


Juli 2014 

Hallo Jens,
Ik heb het gevoel dat er van alles en nog wat aan de gang is, maar omschrijf dat maar is in woorden...
Wat me allereerst erg opvalt is dat ik mensen anders 'zie' of ervaar...of zij mij haha. Het voelt als toegankelijker, ik dan!!   Beter kan ik het niet omschrijven. Ben tot nu toe elke avond met m'n handen op m'n buik binnen een paar minuten in slaap gevallen. M'n hoofd is af en toe leeg lijkt 't, heel even geen gedachten. Lekker rustig haha.  En m'n lichaam voelt sowieso een stuk rustiger van binnen.  Al met al voelt het heel goed. 
Tot binnenkort, Groet Claudia. 


 Ha Jens,
ik voelde me vandaag en gisteren zo ontspannen, alsof ik 2 weken vakantie heb gehad.  Ik heb ook nog met mijn moeder gesproken en haar gezegd dat ik heb gevoeld wat zij heeft moeten voelen, het was een mooi gesprek. Echt Jens, ik weet dat ik een moeilijk geval ben, ha ha maar ik ben superblij!! Ik zie je op de 21`ste. Dank je wel. Groetjes Maureen. 


Juni 2014  
klankschalen adem & meditatie lig-concert.

Gisteren een geweldig klankschalen concert van Jens Meijers van hart-beat  mee mogen maken. Voor 16 mensen van het inloophuis Haaglanden in Wateringse Veld. Wat een magie zit er toch in klanken. Heb als waarnemer gedurende de sessie onmiddellijke veranderingen kunnen zien in adem en energie patronen bij de deelnemers en er ontstond een diepe ontspanning. Wat een aanraking van het onderbewust - zijn, Wow. Dank je Jens dat ik mee mocht, je begeleiding met instructies en nabespreking vond ik overigens fantastisch! 
Hartelijke groet, Nathalie G. – yoga docente, Namaya yogaschool.  


Maart 2014  

Hoi Jens. Ik heb iets héél bijzonders meegemaakt vandaag. Jij zei tijdens onze sessie dat ik wordt gesteund. Die steun is een tijd weg geweest maar nu weer beschikbaar en ze komt uit een onverwachte hoek. Vandaag rij ik door het dorp, zie bekenden en stop.... Zijn het mensen uit mijn vorige dorp waar ik woonde toen ik met P. getrouwd was. Ze kwamen mij op zoeken vandaag na 7 jaar. Hoe bijzonder is dat!! En ze waren blij dat het me goed gaat en blij met Willem. Ik ben er nog van ondersteboven maar koester deze mooie ontmoeting en ik heb een schilderij gemaakt gewoon wat ik wil schilderen simpel en goed. Nogmaals dank je wel je hebt me weer een stukje verder op mijn pad geholpen.  Liefs, Sanne de Jong  


Februari 2014    Hart Beat cursus.

Gisteravond was voor mij een heel bijzondere. Na de ademhalingsoefening bleef ik bij mezelf en had zoveel ontspanning in mijn lijf, dat ik totaal geen behoefte had om aan het gesprek deel te nemen. Ik had heel lang in lotushouding kunnen blijven zitten, wat normaal niet lang duurt. Tijdens het djembé spelen raakte ik geëmotioneerd, omdat ik denkbeeldig speelde voor mijn broer. Ik wilde laten zien en horen dat ik er bij hoor en dat hij eens naar mijn verhaal moet luisteren. Een waardevolle workshop. Ga zeker over een poosje nog een keer. Heleen Krabshuis.

 


 

Januari 2014  

Gisteren weer een bijzondere Touch of Matrix sessie mogen begeleiden. Thema was en werd "ruimte nemen". Maar vanuit wilskracht (als je vind dat dat nù moet gebeuren) dan werkt het niet.  Vanuit de verbinding met het veld kreeg ik de volgende informatie om door te geven: “ neem de tijd die jij nodig hebt en bij jou past. Dat is óók ruimte nemen”. Direct hierop volgde acuut een zeer diepe ontspanning. En de client zei prompt hardop: "ja, nù is er "aanvaarding" . Mooi werk mag ik toch doen.    Jens.


Ik vond je zeer professioneel Jens! Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring met touch of matrix.
Groet, Joke Boots. 


December 2013  

Hoi Jens,
Ik vergeet je alsmaar te mailen, maar nu dan eindelijk.  Ik moet je zeggen dat je het goed hebt gedaan, voor mij een beetje vervelend want je hebt  een aantal laatjes opengetrokken die ik eigenlijk graag gesloten houdt. Heb mij een paar dagen waardeloos gevoeld omdat er allerlei dingen bovenkwamen waarvan ik dacht dat ik ze had verwerkt of niet meer aan herinnerd wil worden. Heb daardoor wel een paar mensen gezegd wat ik op mijn hart had en dat lucht natuurlijk weer op. Na die paar dagen voelde ik mij beregoed. Ik dacht dat mijn pantser dik genoeg was, niet dus. Dus..... touch of matrix werkt. Groetjes, Susanne D. 


September 2013  

Hoi Jens,
Ik voel me ok en ik ben na de T.O.M. sessie direct in de regelmodus geschoten. Heb een boek over mijn aandachtspunt gekocht. Het lezen van het 1e hoofdstuk was zeer confronterend, zo herkenbaar was het voor mij. Ik wil graag naar je terugkoppelen dat ik jouw coachen als heel ondersteunend en specifiek heb ervaren. Je was goed invoelend en gaf precies die dingen mee in woord of daad, die op dat moment belangrijk waren en speelden. Complimenten daarvoor. Er komt een vervolg, ik wil even een fase in het proces verder zijn. De sessie in Eindhoven is een mogelijkheid, hangt er voor mij vanaf hoe het voelt.   Groet, G.K. 


Aug. 2013  

Beste Jens,
Ik heb de behandeling afgelopen vrijdag als prettig ervaren. Zelf ben ik nogal nuchter, maar ik merkte toch dat het vanzelf ging. Zelf kom jij rustig over, wat fijn is om jezelf over te geven. Na de behandeling heb ik naast een opvallend diepgaande ontspanning niet veel gemerkt, wellicht onbewust. Verder zou ik nog willen weten of je ook lichamelijke klachten kunt aanpakken en hoe dat dan gaat. Ik hoor wel als je weer een keer in de buurt bent, in ieder geval bedankt voor deze ervaring. Groetjes, Gerda B.


 

 

                                   

                                

 

                                                           

 


                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linkswww.debeat.com   |  www.qure.eu   |   www.instituutorshof.be   |    www.kindinjezelf.nl   |