Touch of Matrix, Orshof methodiek, Coaching, Counseling, Begeleiding, Den Haag, Zuid Holland, Individuele begeleiding, Begeleiding voor koppels, gezinnen, ouder en kind, hulp bij Depressie, Burnout, Workshops voor persoonlijke ontwikkeling,

Werkwijze

Werkwijze

 

Belangrijk
Om u in een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk sessies te helpen vragen wij u voorafgaand aan de gemaakte afspraak het intake formulier en het informed consent volledig in te vullen en via email te retourneren. Met het retourneren van beide door u ondertekende formulieren verklaard u tevens bekend en akkoord te zijn met onze Algemene voorwaarden welke op al onze werkzaamheden van toepassing zijn.

Hypnotherapie / Matrixbehandelmethode
Met behulp van het door u vooraf ingevulde intakeformulier als leidraad formuleren we de kern van uw hulpvraag. Vervolgens starten we dan de Hypnotherapie of Matrix sessie. Zowel hypnotherapie als Matrix sessies blijken in de regel na één bezoek het beoogde resultaat te bereiken. Soms is een tweede en/of derde sessie wenselijk. 

Het coachings traject (4 sessies)   
Betreft het een coachings vraag dan gaan we samen onderzoeken wat u kracht, energie en levensvreugde geeft. We werken tijdens de sessies o.m. met belevings gerichte oefeningen. Ook krijgt u (t)huiswerk mee. In de derde sessie houd ik de spiegel voor. Hoe kijk jij nu naar jezelf? Wie ben jij? Wat vind je van jezelf? Wat wil jij? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ligt jouw passie? Het thuiswerk is het maken van een actieplan. Met wensen, korte en lange termijn doelen, de voor en bij jou passende gezonde dagindeling, en hoe je verder wilt blijven bouwen aan het vorm geven van jouw leven. In de 4e sessie kijken we na of e.e.a. écht bij je past! Is na de 4e sessie het vertrouwen in jezelf hersteld en of zijn je klachten of problemen opgelost of duidelijk verminderd? Dan vlieg je uit. Constateren we samen dat je op de goede weg bent maar er nog behoefte aan verdere begeleiding bestaat om e.e.a. nog steviger in jezelf te verankeren dan zetten we een vervolg traject in.

Extra
Het is altijd mogelijk dat er na verloop van tijd nieuwe behoeftes, verlangens, vragen omhoog komen of dat er mogelijk sprake blijkt van een terugval. Ook dan kun je altijd bij ons terecht. Met als metafoor een auto: die heeft ook periodieke onderhoudsbeurten nodig!

Hart-Beat Workshops
Ter ondersteuning van cliënten in een individueel traject beveel ik van harte deelname aan één of meerdere workshops aan. Voor deze deelnemers geld een speciaal tarief. 

klik hier voor mijn Hulpbronnen
 
 

Linkswww.debeat.com   |  www.qure.eu   |   www.instituutorshof.be   |    www.kindinjezelf.nl   |